Najzdravija aronija Europe

Naturallab je ponosni zastupnik interesa tvrtke AroniaLive. Matični sok, kapsule, džemove, čajeve – cijelu paletu njihovih proizvoda – preporučamo kupcima diljem Europe i svijeta. AroniaLive je mlada tvrtka, a njihove biljke još mlađe… Bebe, rekli bismo. Tek na nekih 6-7 % roda, koje će tek u narednih nekoliko godina stasati u puni rod, oko 600 tona na godinu. Preporučamo da njihove proizvode stavite u police Vaših prodajnih mjesta. I kušate, dakako.

AroniaLive, u suradnji s Naturallabom i našim talijanskim partnerima, uskoro lansira zdravi novitet kojega nema još nitko u Europi. O tome uskoro.

Lijekovi, dodaci prehrani i kozmetički preparati – za Rusiju

Ruska farmaceutska tvrtka Medis Farma sa sjedištem u Moskvi, u postojećim političkim okolnostima, poslovni izazov traži na području plasmana lijekova, dodataka prehrani i kozmetičkih preparata na tržištu Ruske Federacije. Primarno – traži lijek(ove) koji još nisu registrirani u RF. Ima izvrsne mogućnosti provedbe kliničkih ispitivanja, registracije susptanci, eventualnog stavljanja na listu DŽVL (Državna lista životno važnih lijekova RF – pandan listi HZZO-a) i uspostave odnosa s najvećim ruskim veledrogerijama. Naturallab je zainteresiran za suradnju na ovom području – isključivo s nositeljima licenci za pojedine supstance. Javite nam se?!

Inovativni probiotski mliječni kvasac – svjetski hit u probioticima – uskoro na tržištu

Sa svim relevantnim proizvođačima čokolade i konditorskih proizvoda, keksa i bombona, snackova i energetskih pločica, faramaceutskim proizvođačima, te proizvođačima bezalkoholnih pića u Hrvatskoj, Makedoniji i Srbiji, te Švicarskoj – već smo uspostavili kontakte… Neki su već napravili i probnu proizvodnju.

Vrlo skoro očekujemo lansiranje novih probiotskih proizvoda baziranih na inovativnom probiotskom mliječnom kvascu iz kefirnih zrna – Kluyveromyces marxianus fragilis B0399R- našeg talijanskog partnera iz Turval Laboratoriesa, Udine, Italija.

Još smo otvoreni za nove partnere spremne za komercijalizaciju proizvoda. Inovativnim probiotskim mliječnim kvascem opskrbljena je i Talijanska vojska! Prodaje se i u Zapadnoj Europi, SAD-u, Kanadi, Latinskoj Americi.

Zainteresirani smo za suradnju s distributerima i kroz farma, ali i kroz trgovačke kanale prodaje, posebno u Srednjoj Europi, članicama EU-a, te posebno u Makedoniji, Albaniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. 

Novosti

Video

Kontakt

Naturallab,
ul. Miramarska 107,
Zagreb 10000,
Hrvatska

goso

direktor
dr. vet. med. Gošo Hadži-Vasilev
hadzivasilev60@net
+385 (0)98 357 729
+389 (0)75 414 143

Powered by Domena.com

Naturallab - mjesto zdravih odluka!

Kontaktirajte nas
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok