Sundyota Numandis dolazi u srednju i istočnu Europu

Indijska farmaceutska industrija Sundyota Numandis dolazi u srednju i istočnu Europu, nakon zapadne Europe, Sjeverne i Južne Amerike i, dakako Azije. Naturallab ponosno objavljuje kako zastupa interese Sundyota Numandisa u: Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Kosovu, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Austriji, Poljskoj, Bjelorusiji, Ukrajini, Litvi, Latviji, Estoniji i Ruskoj Federaciji. 

U svim zemljama srednje i istočne Europe tražimo tvrtke zainteresirane za uvoz i distribuciju nutraceutika, probiotika i fitofarmaka Sundyota Numandisa. 

Ne zaboravite da je riječ o najvećem svjetskom tržištu farmaceutske industrije, a naš partner ima pristup u 120.000 ljekarni i surađuje s više od 60.000 liječnika samo u Indiji. 

Obratite nam se s povjerenjem da Vas upoznamo s mogućnostima ove inovativne i dinamične kompanije.

 

Inovativni probiotski mliječni kvasac – svjetski hit u probioticima – uskoro na tržištu

Sa svim relevantnim proizvođačima čokolade i konditorskih proizvoda, keksa i bombona, snackova i energetskih pločica, faramaceutskim proizvođačima, te proizvođačima bezalkoholnih pića u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji i Srbiji, te Švicarskoj – već smo uspostavili kontakte… Neki su već napravili i probnu proizvodnju.

Vrlo skoro očekujemo lansiranje novih probiotskih proizvoda baziranih na inovativnom probiotskom mliječnom kvascu iz kefirnih zrna – Kluyveromyces marxianus fragilis B0399R- našeg talijanskog partnera iz Turval Laboratoriesa, Udine, Italija.

Još smo otvoreni za nove partnere spremne za komercijalizaciju proizvoda. Inovativnim probiotskim mliječnim kvascem opskrbljena je i Talijanska vojska! Prodaje se i u Zapadnoj Europi, SAD-u, Kanadi, Latinskoj Americi.

Zainteresirani smo za suradnju s distributerima i kroz farma, ali i kroz trgovačke kanale prodaje, posebno u Srednjoj Europi, članicama EU-a, te posebno u Makedoniji, Albaniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. 

 

Lijekovi, dodaci prehrani i kozmetički preparati – za Rusiju

Ruska farmaceutska tvrtka Medis Farma sa sjedištem u Moskvi,u postojećim političkim okolnostima, poslovni izazov traži na području plasmana lijekova, dodataka prehrani i kozmetičkih preparata na tržištu Ruske Federacije. Primarno – traži lijek(ove) koji još nisu registrirani u RF. Ima izvrsne mogućnosti provedbe kliničkih ispitivanja, registracije susptanci, eventualnog stavljanja na listu DŽVL (Državna lista životno važnih lijekova RF) i uspostave odnosa s najvećim ruskim veledrogerijama.Naturallab je zainteresiran za suradnju na ovom području – isključivo s nositeljima licenci za pojedine supstance. Javite nam se?!

Novosti

Video

Kontakt

Naturallab,
ul. Miramarska 107,
Zagreb 10000,
Hrvatska

goso

direktor
dr. vet. med. Gošo Hadži-Vasilev
hadzivasilev60@net
+385 (0)98 357 729
+389 (0)75 414 143

Powered by Domena.com

Naturallab - mjesto zdravih odluka!

Kontaktirajte nas
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok